Tetszőleges nagy, scrollozható belső tartalom

AZ AIR FRANCE POPUP GALLERY BEMUTATJA: PÁRIZS, CHARLES DE GAULLE REPÜLŐTÉR
NÁNÁSI PÁL SZEMÉVEL

NÁNÁSI PÁL,
fotóművész

A legismertebb fotós az országban. Számos magazinban jelennek meg portré-, és divatanyagai, nagy multicégek hirdetéseihez készít fotókat. Saját webmagazinjában hétről-hétre publikálja saját koncepciójú, exkluzív fotósorozatait. Művészeti aktok, portré-, és divatfotók, önálló fotókiállítások, reklámfilmek, videoklipek fémjelzik munkásságát.

Nézze meg, milyen jól mutatna a párizsi Charles de Gaulle reptéren!

Hogyan?

  • Látogassa meg kiállításunkat 2014. április 8. és május 8. között a budapesti Hotel Le Meridien földszintjén minden nap 12.00 és 19.00 között. (Bővebb információ a helyszínről a HELYSZÍN menüpontban).
  • Készítsen egy képet magáról telefonjával úgy, hogy közben a kiállítás helyszínén található Air France Premium Economy ülésben ül
  • Töltse fel a promóciós weboldalunkra (ehhez az Ön Facebook-fiókjával történő regisztráció szükséges), melyet a www.airfracepopupgallery.com címen és a képek alatt található QR kódot beolvasva is elér.
  • A visszaigazoló e-mailt megkapva sétáljon oda hostessünkhöz a kiállítás nyitva tartási idejében és az e-mailben szereplő egyedi kód ellenében átveheti azonnali ajándékát.

Ha mindezzel megvan, részt vesz a 2014. május 14-ei sorsoláson, ahol egy szerencsés kétszemélyes párizsi hétvégét nyer repülőjeggyel és szállással.

Egy másik párizsi csomag azon játékosok között kerül kisorsolásra, akik megosztják az oldalon szereplő saját fotójukat barátaik között a közösségi oldalakon ill. e-maiben! A legtöbb szavazatot kapó kép készítőjének egy 2 napos párizsi utazás a jutalma, ugyancsak repülőjeggyel és szállással.

Mindkét út nyertese eljut a Charles de Gaulle repülőtérre, így a kiállításon elkészített képet élőben is megismételheti.

A feltöltött képekre szavazók között is értékes ajándákokat sorsolunk ki.

Ezen kívül minden induló pályázót és minden, a képekre szavazót is jutalmazzuk, számukra e-mailben küldünk egy kedvezményre jogosító egyedi kedvezménykódot, melyet az Air France járataira válthat be.

Jöjjön el és nézze meg, milyen jól mutatna a párizsi Charles de Gaulle reptéren!

AIR FRANCE

KÉPFELTÖLTÉS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Sed nibh nulla, ornare ac tortor in, sollicitudin porttitor magna.
Morbi sodales, quam quis eleifend ultrices, sapien ligula consequat arcu.

FELTÖLTÉS

A kiállítás helyszíne:

Hotel Le Meridien Budapest
1051 Budapest, Erzsébet tér 9-10.
Deák tér - Fashion Street sarok

NYEREMÉNY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nibh nulla, ornare ac tortor in, sollicitudin porttitor magna.

ajándék golflabda
ajándék golflabda
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi Sed nibh nulla, ornare.

NYEREMÉNY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nibh nulla, ornare ac tortor in, sollicitudin porttitor magna.

ajándék golflabda
ajándék golflabda
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi Sed nibh nulla, ornare.

Kérjük, töltse ki a regisztrációs adatokat.
A lenti adatok megadása a játékban való részvétel feltétele.

Nemed: *
Név: *
Születési dátum: *

SZAVAZÁS

BETÖLTÉS...
KÉPEK TÖLTÉSE...

Air France Magyarországi képviselete
1111 Budapest, Pf. X.